Wat doen wij 

Wij helpen iedereen die op een bepaald gebied van het leven is vastgelopen en/of met de reguliere hulpverlening niet verder komt. We bieden deze hulp aan in de vorm van een pastoraal traject, bestaande uit een korte basiscursus, gevolgd door een serie individuele gesprekken, waarbij we de Questionnaire(vragenlijst) van St. Vrij Zijn als uitgangspunt hanteren.

  De basiscursus

Deze cursus is bedoeld om inzicht te geven in onze Bijbelse identiteit en vrijheid in Christus. In vijf avonden wordt in huiskamersfeer dieper ingegaan op het volbrachte werk van Jezus Christus en alles wat dit voor ons met zich meebrengt. Hierbij is volop ruimte om vragen te stellen. Zo wordt een onmisbare basis gelegd voor het  individuele vervolgtraject voor bevrijdingspastoraat.

Voor meer informatie, kijk bij: Basiscursus

 Het pastoraal traject

Dit traject bestaat uit een serie gesprekken van anderhalf uur met de hulpvrager(confident) en twee pastorale werkers. Met behulp van de Questionnaire bespreken we elk levensterrein van de confident. Hierdoor kunnen eventuele trauma’s, blokkades en/of gebondenheden aan het licht komen. Door waarheidsconfrontatie en niet door machtsconfrontatie, worden deze gebondenheden doorbroken. We bidden samen  met de confident voor genezing en herstel naar geest, ziel en lichaam en bevrijding van geestelijke gebondenheden.

Tijdens de gesprekken besteden we veel aandacht aan het versterken van de identiteit die de confident in Christus bezit.

 

In dit kader bieden wij ook elk jaar in de vastentijd voor Pasen de volgende cursus aan:

Ga je mee op reis 

Deze cursus gaat over de laatste 18 uur van Jeus leven op aarde.

Voor meer informatie, kijk bij: Agenda/Nieuws